Навигација
ViberX logo

Понуду за учешће стручњака из Босне и Херцеговине на MTCP курсу у Малезији

Стипендије и програмиУниверзитет у Бањој Луци

SIRIM Berhad, Малезија доставио је понуду за учешће стручњака из Босне и Херцеговине на стручном курсу: "Senior Management Programme on Managing Research Tehnological Organizations – RTOs“.

Курс се одржава у оквиру Malaysian Tehnical Cooperation Programme (MTCP) у пероду од 08 – 14. јуна 2014. године у Куала Лумпуру.

Курс је намијењен вишим државним службеницима, директорима и менаџерима у истраживачким и научно-техничким организацијама, државним агенцијама и универзитетима. Кандидати треба да буду старости између 45-55 година са одличним знањем енглеског језика.

Малезијска влада у потпуности сноси трошкове учешћа на курсу, у шта су укључени повратна авио карта, смјештај и исхрана и школарина.

Више информација о курсу као и пријавни формулар могу се наћи на веб-страници:

http://mtcp.kln.gov.my
(рубрике Courses и Download-Application Form).
 

Заинтересовани кандидати требају, најкасније до 16.04.2012. године, у Министарство спољних послова БиХ (Одјељење за међународну научну, техничку, образовну, културну и спортску сарадњу) доставити:

- попуњен пријавни формулар (изузев другог дијела рубрике 11. Official Declaration коју попуњава и овјерава Министарство спољних послова БиХ)
- писмо препоруке послодавца / институције из БиХ,
- копију важеће путне исправе БиХ.