Navigacija
Viber X logo

Posjeta predstavnika poljskih univerziteta

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Prorektorka za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Milica Balaban 25. jula 2023. godine sastala se sa predstavnicima Univerziteta u Bjalistoku i Poljskog univerziteta primijenjenih nauka u Varšavi.

Na sastanku u Rektoratu Univerziteta u Banjoj Luci razgovarano je o postojećoj saradnji između institucija u okviru programa Erazmus+ kao i o daljim koracima u razvoju iste. Istaknuto je da Univerzitet u Banjoj Luci u posljednjih nekoliko godina sve intenzivnije sarađuje sa visokoškolskim ustanovama iz Poljske, te je uočen pozitivan trend rasta broja partnerskih institucija iz ove zemlje u programima razmjene.

Ispred Univerziteta u Bjalistoku sastanku su prisustvovali Erazmus+ koordinator Joana Matovicka i prof. dr Viktor Gardocki sa Filološkog fakulteta, a ispred Poljskog univerziteta primijenjenih nauka u Varšavi sastanku je prisustvovala mr Joana Trzcionka sa Filološkog fakulteta. Posjeta je realizovana u okviru programa Erazmus+, komponenta Međunarodna kreditna razmjena, a domaćin posjete je Filološki fakultet Univerziteta u Banjoj Luci.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13509/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BA.jpg