Navigacija
Viber X logo

Prorektori posjetili Tehnički univerzitet u Gracu

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Prorektori Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Strain Posavljak i prof. dr  Miroslav Malinović učestvovali su u radu 3rd EurOMA Central and Eastern European Research Network Workshop, održane od 1. do 4. juna 2022. godine na Tehničkom univerzitetu u Gracu.

Radionica je održana u okviru 15. konferencije evropskih profesora industrijskog inženjerstva i menadžmenta, a u organizaciji Tehničkog univerziteta, Instituta za poslovnu ekonomiju i industrijsku sociologiju i radne grupe ,,Industrijski marketing, upravljanje nabavkama i distribucijomˮ.

U radnom dijelu programa, ispred Univerziteta, prorektor Malinović izložio je projektnu ideju baziranu na doktorskom istraživanju Ognjena Mijatovića sa AGGF-a, a koja se bavi nelinearnim dinamičkim odgovorom mehaničkih spojeva. Na marginama programa obavljeni su sastanci sa prof. dr Štefanom Forbahom, prorektorom za nastavu Tehničkog univerziteta, prof. dr Berndom Markusom Cunkom, prodekanom za akademske poslove Fakulteta za mašinstvo i ekonomske nauke Tehničkog univerziteta i doc. dr Vanjom Subotić sa Instituta za termičko inženjerstvo istog fakulteta.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/12341/GLAVNA-SLIKA-POSJETA-TEHNICKOM-UNIVERZITETU-GRACU1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12341/prorektori_posjeta_teh.univezitetu_u_gracu__1_.JPG
  • /uploads/attachment/vest/12341/prorektori-posjeta-teh3.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12341/3grac.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12341/prorektori_posjeta_teh.univezitetu_u_gracu__2_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12341/prorektori_posjeta_teh.univezitetu_u_gracu__4_.jpg