Navigacija
Viber X logo

Poziv na događaj ,,Jednom Erazmus, uvijek Erazmus”

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Događaj „Jednom Erazmus, uvijek Erazmus“, namijenjen svima koji su bili ili tek planiraju ići na Erazmus+ programe razmjene, biće održan 15. juna 2022. godine, u 11 časova.

Organizator ovog događaja, koji se održava u prostorijama Smart Office u Banjoj Luci, na adresi: Sime Šolaje 1A, je Info centar Evropske unije u Bosni i Hercegovini, u saradnji sa Erazmus+ Kancelarijom u BiH i Univerzitetom u Banjoj Luci.

Cilj događaja je da se studenti, ali i akademsko osoblje, upoznaju sa Erazmus+ programom razmjene i dobiju korisne informacije od predstavnika Univerziteta u Banjoj Luci, studenata koji su ranije boravili na  Erazmus+ razmjeni, te predstavnika španskog Univerziteta u Kadizu.

Paralelno s ovim događajem, na istoj lokaciji će se održati i promocija otvorenog poziva za buduće mlade evropske ambasadore. Inače, mladi evropski ambasador je osoba starosti od 18 do 29 godina, sa  područja Zapadnog Balkana koja sebe vidi kao komunikativnu osobu, željnu da dijeli vrijednosti na kojima počiva EU, učestvuje u projektima i događajima vezanim za evropske integracije, zaštitu životne sredine, ljudska prava, umjetnost i kulturu, kao i nove tehnologije.

Zbog ograničenog broja mjesta, studenti mogu svoje prijave slati na adresu elektronske pošte: banjaluka@euinfo.ba. Prijava treba da se sastoji od sljedećih podataka: ime i prezime, kontakt adresa elektronske pošte i broj telefona. Prijave se mogu poslati i na društvenim mrežama  Fejsbuk i Instagram.

Za više informacija kontaktirajte Info centar Evropske unije u BiH na info@euic.ba

Slike

  • /uploads/attachment/vest/12348/Erasmus_2022_pd-formats_HD.jpg