Navigacija
Viber X logo

Poetsko-muzičko veče na Pravnom fakultetu

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Književno-pravni klub Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci 15. septembra 2021. godine, organizuje poetsko-muzičko veče.

Događaj koji počinje u 18 časova, održava se u Atrijumu Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci. 
    
Prvi put u istoriji postojanja Pravnog fakulteta, studenti Univerziteta u Banjoj Luci, ali i njihovi profesori i asistenti, predstaviće se u nešto drugačijoj ulozi, u ulozi pjesnika, pjevača i muzičara. 

Veče će otvoriti mlada balerina Anđela Zrnić, solo tačkom Vila nježnosti, nakon čega će uslijediti takmičenje studenata u poetskom izvođenju uz muzičku pratnju. 

U revijalnom dijelu će nastupiti profesori i asistenti Univerziteta u Banjoj Luci, a na repertoaru će se naći odabrana domaća i strana poezija, pjesma i muzika. U nastavku večeri slijedi takmičenje studenata u vokalnom izvođenju uz muzičku pratnju. 

Nakon proglašenja pobjednika u obje takmičarske kategorije, za kraj večeri, publika će moći uživati u zvucima etno muzike, kroz odabrane kompozicije za gusle i frulu.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/11443/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8_%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B5%D1%82.jpg