Navigacija
Viber X logo

Prof. dr Brankica Milojević dobitnik povelje

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Prof. dr Brankica Milojević, dekan Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, dobitnik je povelje povodom 150 godina rada Saveza inženjera i tehničara Srbije.

Povelja je uručena na naučno-stručnoj konferenciji sa međunarodnim učešćem "Bespravna gradnja, legalizacija, zaštita urbanih sredina, prostora, resursa, istorijskog i kulturnog nasljeđa i životne sredine" koja je održana u Beogradu, 31. maja 2019. godine.

Tim povodom uručene su  povelje povodom 60 godina rada Udruženja inženjera i 150 godina rada Saveza inženjera i tehničara Srbije.

"Ova saradnja traje više od dvije decenije, od kada sam, u nedostatku strukovnih udruženja na prostoru Republike Srpske, aktivno uključena u rad Saveza inženjera i tehničara Srbije i Udruženja inženjera Beograda. Osim ličnog učešća u radu godišnjih konferencija, kao mentor i predmetni nastavnik sam organizovala predstavljanje studenata AGGF-a  na konferenciji 2014. god., što je posebno važno zbog afirmacije studenata i našeg fakulteta'', kazala je. 

''Nadam se da će moja i saradnja fakulteta sa ovim strukovnim udruženjima biti još intenzivnija u narednom periodu", istakla je prof. Milojević, koja je dobila povelju u znak priznanja za izuzetne rezultate i zasluge u ostvarivanju ciljeva i zadataka Udruženja.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9024/dekanica_milojevic.jpg