Navigacija
Viber X logo

Veliko interesovanje za besplatno pravno savjetovanje

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Besplatno pravno savjetovanje ''Sistem internih finansijskih kontrola u javnom sektoru Republike Srpske'', održano 14. maja 2019. godine na Pravnom fakultetu Univerzitetau Banjoj Luci, okupilo je oko 100 učesnika.

Sama tema ovog savjetovanja je bila podijeljena u tri podteme.

Tako je Dragoljub Nakić, rukovodilac Centralne jedinice za harmonizaciju finansijskog upravljanja i kontrole i interne revizije u Ministarstvu finansija Republike Srpske, govorio na podtemu ''Osnov, značaj i funkcija sistema internih finansijskih kontrola u javnom sektoru Republike Srpske''. Prof. dr Ostoja Travar, govorio je na podtemu  ''Finansijsko upravljanje i kontrola/ Obaveze poslovnog subjekta u javnom sektoru u vezi finansijskog upravljanja'', a doc. dr Vesna Novaković, koordinator za uspostavljanje sistema finansijskog upravljanja i kontrola u Ministarstvu prosvjete i kulture Republike Srpske, vodila je radionicu ''Pripremanje mape poslovnih procesa''.

Takođe, još jedno besplatno savjetovanje na temu ''Radni odnosi državnih službenika u Republici Srpskoj'' održava se 15. maja 2019. godine na Pravnom fakulteta.

Organizator ovih događaja je ''Paragraf Leks''.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8906/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8_%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B5%D1%82__1_.jpg