Navigacija
Viber X logo

Pripreme za Sajam knjiga

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Sastanak Komisije za izdavačku djelatnost Univerziteta u Banjoj Luci, na kojem je glavna tema bila priprema za 23. međunarodni sajam knjiga „Banja Luka 2018'', održan je 28. avgusta 2018. godine.

Na sjednici Komisije održanoj u prostorijama Rektorata,  jednoglasno su usvojeni prijedlozi da se na štandu Univerziteta, izlažu sve publikacije čiji je izdavač ili suizdavač Univerzitet u Banjoj Luci bez vremenskog ograničenja godine izdanja publikacija.

Odluka je donesena, na osnovu ranijih pozitivnih iskustava sa sajmova knjiga, a kada je bila povećana potražnja za publikacijama u izdanju Univerziteta.

Univerzitet u Banjoj Luci, po peti put učestvuje na ovom sajmu, a čitalačkoj publici predstaviće se sa različitim izdanjima kao što su: udžbenici, monografije, zbornici radova, naučni časopisi i druge publikacije.

23.međunarodni sajam knjiga „Banja Luka 2018 “ održati će se od 11. do 17. septembar 2018. godine u SC „Borik”. Tema ovogodišnjeg sajam u organizaciji ''Glasa Srpske''  je promocija domaćih i stranih izdavača i predstavljanje pisaca.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7977/komisija_za_izd_djelatnost_unibl__1_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7977/komisija_za_izd_djelatnost_unibl__2_.jpg