Navigacija
Viber X logo

Pozivno pismo za učešće na naučno-stručnom skupu StES 2016

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Organizacioni odbor devetog po redu naučno-stručnog skupa „Studenti u susret nauci“ sa međunarodnim učešćem (Students encountering science- StES 2016), uputio je prvo pozivno pismo za učešće na pomenutoj interdisciplinarnoj konferenciji koja će se održati od 23. do 25. novembra 2016. godine na Univerzitetu u Banjoj Luci.

Konferenciju, koja se ove godine održava pod sloganom „Nauka današnjice je tehnologija budućnosti“, kao i proteklih godina organizuje Studentski parlament Univerziteta u Banjoj Luci, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete Republike Srpske i Ministarstva nauke i tehnologije Republike Srpske.

Cilj konferencije je da se prikažu naučna i stručna dostignuća studenata i mogućnost njihove primjene u praksi, te da se odrede pravci daljeg istraživanja.

Istovremeno, skup je prilika da se unaprijedi naučnoistrživački rad studenata, promoviše naučni duh akademske zajednice, razmijene mišljenja i sklope nova prijateljstva.

Pravo učešća imaju studenti I, II i III ciklusa studija.

Krajnji rok za prijem sažetaka radova je 15. septembar 2016. godine.

Rok do kojeg je neophodno potvrditi učešće na skupu je 20. oktobar 2016. godine.

Sažetak rada (prijava) dostavlja se putem e mail adrese : abstract.stes@gmail.com, a uputstvo za pisanje sažetka rada možete pronaći na internet stranici www.stes.rs.ba.

Više informacija o konferenciji, prijavi radova i pravilima učešća možete pronaći na linku http://www.studentskiparlamentbl.com/8338-2/ i u priloženom Pozivnom pismu, kao i na internet stranici: www.stes.rs.ba ili putem imejl adrese: info@stes.rs.ba.

Pozivno pismo

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5559/Logo-STES.final-294x200.jpg