Navigacija
Viber X logo

Erazmus+ program razmjene na Poljoprivrednom fakultetu za međunarodni razvoj (ISTOM)

Stipendije i programiUniverzitet u Banjoj Luci

U okviru Erazmus+ programa raspisuje se poziv za razmjenu nastavnog osoblja između Univerziteta u Banjoj Luci (UNIBL) i Poljoprivrednog fakulteta za međunarodni razvoj (ISTOM) iz francuskog grada Anžer.

Obim razmjene:

  • tri (3) odlazeća nastavnika sa Univerziteta u Banjoj Luci, radi obuke u trajanju od 5 + 2 dana. 

Učesnicima razmjene će biti plaćeni troškovi puta i smještaja u Anžeru iz Erasmus+ programa (dnevnica u iznosu od 160 evra i putni troškovi u iznosu od 275 evra).  Predviđeni termin razmjene je od 22. do 26. aprila ove godine.

Potrebna dokumentacija za prijavu:

1. Popunjena prijava – Obrazac 2;

2. Biografija – CV;

3. Prosječna ocjena iz studentske ankete u prethodnoj školskoj godini;

4. Prethodno iskustvo u međunarodnoj razmjeni;

5. Motivaciono pismo.

Područje razmjene za nastavnike koji će držati predavanja u ISTOM jeste održivi razvoj.

Tri izabrana kandidata za ovu razmjenu treba da imaju sljedeće opšte vještine: interesovanje i posvećenost osmišljavanju nastavnih inovacija i odgovarajućih nastavnih metoda i interesovanje i poznavanje nauka o održivosti.

Takođe, treba da imaju specifične vještine vezane za jednu ili više sljedećih disciplina: entomologija, botanika, statistička analiza serija prikupljenih podataka, održivost poljoprivrednih sistema.

Prijave sa pratećom dokumentacijom potrebno je dostaviti na erasmus@agro.unibl.org ili predati lično na protokol Poljoprivrednog fakulteta (u tom slučaju na naznačenu adresu elektronske pošte poslati isti dan kratku poruku da je prijava predata u pisanoj formi).

Poziv je otvoren do popune mjesta.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/14213/unnamed__1_.jpg