Navigacija
Viber X logo

Prijem za studente iz Indije

Opšte

Prorektorka za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Kristina Pantelić Babić organizovala je 12. decembra 2023. godine prijem za studente iz Indije učesnike Zimske škole parametarskog dizajna kod doc. dr Maje Ilić.

Riječ je o pet studenta, u pratnji istraživača Univerziteta Bauhaus u Vajmaru Papal Suneja, a koji su učestvovali u zimskoj školi održanoj na Arhitektonsko-građevinsko-geodetskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci od 5. do 12. decembra 2023.

Na prijemu održanom u Rektoratu, a kojem je prisustvovala i prodekanica za međunarodnu saradnju Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta prof. dr Maja Milić Aleksić, prof. Pantelić Babić je upoznala goste iz Indije sa načinom rada i studiranja na Univerzitetu u Banjoj Luci.

Takođe, razgovarali su i o njihovom iskustvu u Banjoj Luci, kao i o potencijalnoj međunarodnoj saradnji sa univerzitetima iz Indije. Istraživač Sunej, inače doktorand na Univerzitetu Bauhaus, i gostujući studenti prezadovoljni su iskustvima koja su stekli na Univerzitetu u Banjoj Luci.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13873/posjeta_studenata.jpg
  • /uploads/attachment/vest/13873/posjeta_studenata2.jpg