Navigacija
Viber X logo

Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za uže naučne oblasti Politička filozofija i Uvod u filozofiju

Izbori u zvanjaFilozofski fakultet

Na osnovu analize podataka o naučnoj, obrazovnoj i stručnoj djelatnosti prijavljenih kandidata komisija zaključuje da kandidat Obrad Cvijetić pored toga što ispunjava sve uslove predviđene Zakonom o visokom obrazovanju RS i Statutom Univerziteta u Banjoj Luci posjeduje i najviše referenci za izbor na radno mjesto predviđeno konkursom. Komisija je jednoglasno zaključila da navedeni kandidat jedini ispunjava uslove za izbor u zvanje višeg asistenta, s obzirom da je odbranio magistarsku tezu i time stekao naučni stepen magistar filozofije.
Uzimajući u obzir predhodno navedeno, komisija sa zadovoljstvom predlaže Naučno –nastavnom vijeću Filozofskog fakulteta i Senatu Univerziteta da mr Obrad Cvijetić bude izabran u zvanje višeg asistenta za uže naučne oblasti Politička filozofija i Uvod u filozofiju.


Članovi Komisije:

1. dr Miodrag Živanović, redovni profesor Filozofskog fakulteta u Banjoj Luci za uže naučne oblasti Istorija filozofije, Ontologija i Uvod u filozofiju(predsjednik)

2. dr Branimir Kuljanin, vanredni profesor Filozofskog fakulteta u Banjoj Luci za užu naučnu oblast Politička filozofija (član)

3. dr Željko Škuljević, redovni profesor Pedagoškog fakulteta u Zenici za uže naučne oblasti Istorija filozofije i Etika (član)


Izvještaj Komisije o prijavljenim kandidatima za izbor u zvanje za uže naučne oblasti Politička filozofija i Uvod u filozofiju