Navigacija
Viber X logo

Manifestacije povodom 48 godina Univerziteta

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Nizom manifestacija Univerzitet u Banjoj Luci obilježava 48 godina svog uspješnog rada i razvoja.

Centralni događaj povodom 48 godina Univerziteta u Banjoj Luci je Svečana akademija koja će biti održana 7. novembra 2023. godine u 12 časova u Kulturnom centru ,,Banski dvor” u Banjoj Luci.

Kao i prethodnih godina, Svečanoj akademiji prethodiće pomen i polaganje vijenaca na Spomen-ploču poginulim studentima i radnicima Univerziteta u Banjoj Luci, 6. novembra 2023. godine u 10 časova, na platou između Pravnog i Mašinskog fakulteta.

Kao što tradicija nalaže, povodom godišnjice Univerziteta, organizujemo i svečanu promociju doktora nauka. Promocija doktora nauka koji su u proteklih godinu dana na Univerzitetu u Banjoj Luci uspješno odbranili svoje doktorske disertacije biće održana 9. novembra 2023. godine u amfiteatru Fakulteta političkih nauka u 10 časova.

Konferencija nauke na Univerzitetu u Banjoj Luci zakazana je 10. novembra 2023. od 10 časova u amfiteatru Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta.

Od 23. do 25. novembra, u organizaciji Studentskog parlamenta, održaće se i naučno-stručni skup ,,Studenti u susret nauciˮ.

Do kraja ove godine, a u sklopu manifestacija povodom godišnjice vodeće visokoškolske ustanove u Republici Srpskoj, planirano je da više fakulteta obilježi godišnjice rada, promoviše diplomce prvog i drugog ciklusa studija, te organizuje naučne konferencije  i skupove.

Plan manifestacija nalazi se ovdje.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13736/rektorat_unibl.jpg