Навигација
ViberX logo

Позив за учешће на ПАФ-у

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Отворен је позив за учешће на трећем Позоришном академском фестивалу (ПАФ) 2024.

Овај фестивал осмишљен је са идејом да на једном мјесту окупи студенте драмских и сродних умјетности академија и факултета из региона, са циљем да им пружи прилику за размјену знања, искустава и вјештина, као и за стварање нових умјетничких вриједности, те да промовише њихов рад.

У оквиру главног програма фестивал у организацији Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци и Центра за визуелну умјетност Бања Лука, који је такмичарског карактера, поштоваоци позоришне умјетности имаће прилику да погледају студентске представе свих земаља учесница. Поред такмичарског програма, у склопу фестивала одржаће се и низ предавања током којих ће студенти имати прилику да уче од својих искуснијих колега, еминентних професионалаца из области позоришне умјетности, дискутују, размјењују идеје, те стекну нова знања о актуелним токовима у савременој позоришној пракси.

Позивају се све заинтересоване академије и факултети драмских и сродних умјетности из региона да се до 25. маја ове године пријаве на конкурс за учешће на трећем Позоришном академском фестивалу тако што ће попунити образац за пријаву доступан овдје.

Трошкове смјештаја и исхране учесника сноси организатор фестивала, док трошкове пута сносе учесници фестивала.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/14057/PAF_FESTIVAL.jpg