Навигација
ViberX logo

Стипендије за постдокторске студије у Љубљани

Стипендије и програмиУниверзитет у Бањој Луци

Универзитет у Љубљани тражи мотивисане кандидате за стипендирање постдокторских студија у оквиру програма Марија Склодовска Кири.

Позив за стипендије ће бити објављен током априла са роком пријаве до септембра 2024. године.

Одабрани кандидати ће након селекције имати прилику да стекну нове вјештине радећи на одређеном истраживачком пројекту у новом окружењу, сарађујући са академским и неакадемским сектором.

Услови за пријаву

- Истраживач мора да има докторат и максимално осам година пуног радног искуства у истраживању, мјерено од датума када је истраживач стекао докторску диплому.

- истраживач може да буде било које националности, с тим да није живио или радио у Словенији и трећим земљама дуже од 12 мјесеци током три године до датума затварања позива.

Потенцијални кандидати морају пронаћи одговарајућег ментора на Универзитету у Љубљани, с којим ће сарађивати у припреми пријаве на позив. Поред тога, Универзитет у Љубљани може пружити пуну подршку у процесу пријаве, од дводневног интензивног семинара, до прегледа пројектног приједлога од стране екстерних стручњака.

Информације о истраживачким областима на Универзитету у Љубљани доступне су на сљедећем линку, а основна правила програма могу се пронаћи овдје.

 

 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/13974/logo-ul.jpg