Навигација
ViberX logo

Предавање проф. др Александре Хаџић

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Предавање проф. др Александре Хаџић, на тему ,,Како преживјети досадан предмет (Приказ искустава у организацији наставе из предмета Теорије когнитивног развоја на Студијском програму психологије)ˮ, биће одржано 25. октобра 2023. године у амфитеатру 203 на Филозофском факултету Универзитета у Бањој Луци.

Ово предавање представља наставак интерног усавршавања наставног особља нашег Универзитета.

На предавању ће проф. Хаџић подијелити своја искуства у организацији наставе, од плана предавања и вјежби до повратних информација студената након положеног испита за предмет Теорије когнитивног развоја, који спада у базичне предмете и слуша се у љетњем семестру друге године психологије. Предмет користи иновативне наставне праксе од 2011, а најкориснија искуства стечена и провјерена у извођењу наставе у посљедње двије године биће представљена учесницима.

Учесници ће моћи видјети организацију наставе на предавањима, технике и методе кориштене током семестра, учионицу са различитим студентским радовима, рефлексију и евалуацију предмета.

Основна идеја јесте стварање заједнице која учи, ко-конструкција знања у оквиру малих група, вршњачко подучавање и коришћење рефлексивних пракси.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/13731/Plakat22_1080x1080.jpg