Навигација
ViberX logo

Конкурс ,,Жена и интелектуална својина у сусрет Свјетском дану интелектуалног власништваˮ

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Институт за интелектуално власништво Босне и Херцеговине, у сарадњи с пројектом „ЕУ Подршка правима интелектуалног власништва у БиХˮ, објавио је јавни конкурс за визуелни и/или текстуални приказ теме ,,Жена и интелектуална својина: Унапређење иновација и креативностиˮ.

Циљ овог конкурса је промоција и подизање свијести о важности жена у подручју интелектуалне својине те подстицање креативности и иновација међу женама.

Пријаве се могу поднијети за визуелни приказ у облику слике, илустрације, графике или инфографике, или текстуални приказ у облику есеја, чланка или кратке приче. Пријаве могу бити на босанском, хрватском, српском или енглеском језику.

На конкурс се могу пријавити сви грађани БиХ, старости између 18 и 35 година. Пријаве се могу поднијети појединачно или у групи.

Три најбоља рада биће награђена наградом – табличним компјутером Samsung Galaxy TabА8 SM-X200/64GB и објављенa на интернетској страници Института за интелектуално власништво БиХ.

Рок за подношење пријава је 12. април 2023. године, а побједници ће бити објављени до 22. априла 2023. године. Ауторима побједничких радова награде ће бити уручене на догађају обиљежавања Свјетског дана интелектуалног власништва 26. априла 2023. године у Мостару.

Више информација доступно је на линку.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/13224/grb-institut-1.png