Навигација
ViberX logo

Заједничке мастер студије са ТУТЕ универзитетом

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Свечаност поводом покретања заједничког студијског програма за студенте другог циклуса студија Економског факултета Универзитета у Бањој Луци и Факултета за економију и менаџмент Универзитета за технологију и образовање из Тјенђина (ТУТЕ) одржана је 11. новембра 2021. године. 

Студентима мастер студија Економског факултета у Бањој Луци представљен је заједнички студијски програм са Факултетом за економију и менаџмент у Тјенђину, а путем видео-линка им се обратило и руководство кинеског факултета.

Ријеч је о првом заједничком студију који се организује са Универзитетом за технологију и образовање у Тјенђину и намијењен је студентима студијских програма Међународна економија и Пословна економија који се изводе на Економском факултету Универзитета у Бањој Луци. Ове студије трају годину дана, а настава се изводи на енглеском језику. Са студентима Економског факултета Универзитета у Бањој Луци, због епидемијске ситуације, онлајн ће радити наставници из Кине. 

Студентима Економског факултета Универзитета у Бањој Луци који буду похађали ова предавања из Кине биће признати ЕЦТС бодови за предмете које буду одабрали да слушају на мастер студију са Универзитетом за технологију и образовање у Тјенђину.

Када епидемијска ситуација то буде дозволила, биће могуће организовати и студијске посјете и размјене студената и професора у Бању Луку и Тјенђин. 

Свечаност поводом покретања студија је организовао Конфуцијев институт Универзитета у Бањој Луци заједно са Економским факултетом.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/11647/IMG-4842.JPG
  • /uploads/attachment/vest/11647/IMG-4843.JPG
  • /uploads/attachment/vest/11647/IMG-4846.JPG