Навигација
ViberX logo

Еразмус+ информативни дан

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Еразмус+ информативни дан, поводом отварања новог позива за пријаву пројеката у оквиру Еразмус+ програма, биће одржан 8. новембра 2018. у просторијама Ректората Универзитета у Сарајеву.

Догађај организује Национална Еразмус+ канцеларија у БиХ у сарадњи са Делегацијом Европске уније и Универзитетом у Сарајеву. 

Циљ догађаја је промоција активности Еразмус+ програма у области високог образовања, укључујући: пројекте јачања капацитета, међународне кредитне мобилности, заједничке мастер програме, Жан Моне активности, с посебним нагласком на представљање новог позива за пријаву пројеката из области високог образовања. 

На овом догађају ће бити присутни и представници високообразовних институција из Шпаније и Литваније, те ће се овај састанак моћи искористити за „networking “, односно умрежавање са партнерима и могуће заједничке пријаве на доступне акције Еразмус+ програма. 

Радни језик конференције је енглески. Конференција траје цијели дан.

Ректорат Универзитета у Сарајеву, налази се на адреси: Обала кулина Бана 7/II

Потврду учешће за овај догађај је потребно доставити путем е-маила на: mahira.zonic@erasmusbih.com, најкасније до 5. новембра 2018. године. 

Контакт за додатне информације: 033/570-260 и mahira.zonic@erasmusbih.com.

Програм конференције погледајте овдје.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/8164/ERASMUS-logo.jpg