Navigacija
Viber X logo

Erazmus+ informativni dan

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Erazmus+ informativni dan, povodom otvaranja novog poziva za prijavu projekata u okviru Erazmus+ programa, biće održan 8. novembra 2018. u prostorijama Rektorata Univerziteta u Sarajevu.

Događaj organizuje Nacionalna Erazmus+ kancelarija u BiH u saradnji sa Delegacijom Evropske unije i Univerzitetom u Sarajevu. 

Cilj događaja je promocija aktivnosti Erazmus+ programa u oblasti visokog obrazovanja, uključujući: projekte jačanja kapaciteta, međunarodne kreditne mobilnosti, zajedničke master programe, Žan Mone aktivnosti, s posebnim naglaskom na predstavljanje novog poziva za prijavu projekata iz oblasti visokog obrazovanja. 

Na ovom događaju će biti prisutni i predstavnici visokoobrazovnih institucija iz Španije i Litvanije, te će se ovaj sastanak moći iskoristiti za „networking “, odnosno umrežavanje sa partnerima i moguće zajedničke prijave na dostupne akcije Erazmus+ programa. 

Radni jezik konferencije je engleski. Konferencija traje cijeli dan.

Rektorat Univerziteta u Sarajevu, nalazi se na adresi: Obala kulina Bana 7/II

Potvrdu učešće za ovaj događaj je potrebno dostaviti putem e-maila na: mahira.zonic@erasmusbih.com, najkasnije do 5. novembra 2018. godine. 

Kontakt za dodatne informacije: 033/570-260 i mahira.zonic@erasmusbih.com.

Program konferencije pogledajte ovdje.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8164/ERASMUS-logo.jpg