Навигација
ViberX logo

Универзитет у Бањој Луци на 24. Међународном сајму књиге

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

На 24. Међународном сајму књиге „Бања Лука 2019’’ који традиционално организује „Глас Српске“, своја издања представиће и Универзитет у Бањој Луци.

Универзитет у Бањој Луци по шести пут учествује на овом сајму, а читалачкој публици представиће се са различитим публикацијама, као што су: уџбеници, монографије, зборници радова, научни часописи и друге публикације.

Међународни сајам књиге „Бања Лука 2019“ одржава се од 10. до 16. септембар 2019. године у Спортској дворани „Борик“. Радно вријеме сајма је од 10.00 до 20.00 часова, а радно вријеме посљедњег дана је од 10.00 до 18.00 часова. Цијена улазнице је једна КМ.

Овогодишњи сајам прилика је да се посјетиоци упознају са новитетима у свијету књижевности и новим издањима домаћих и регионалних издавача, објављених током протекле године, по повољнијим и сниженим цијенама.

У оквиру сајма биће приређено и неколико панел-дискусија на којима ће учествовати књижевници, лингвисти, издавачи и професори. У оквиру 24. Међународног сајма књиге биће одржани и четврти Међународни књижевни сусрети у организацији Удружења књижевника Републике Српске, а током трајања сајма приређиване су и дневне књижевне промоције актуелних издања.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/9254/sajam_knjige_banja_luka.jpg