Навигација
ViberX logo

Информација са сједнице Проширеног колегијума

Сједнице Проширени колегијумУниверзитет у Бањој Луци

На сједници Проширеног колегијума Универзитета у Бањој Луци, 24. септембра 2019. размотрен је Приједлог листе одговорних наставника Универзитета у Бањој Луци за школску 2019/2020. годину.

Чланови Колегијума су размотрили нове функционалности Интегрисаног информационог система – генерисање попуњених испитних пријава.

Колегијум је у раду ове сједнице размотрио и усвојио Извјештаја о показатељима система квалитета за 2017. годину. Такође, размотрен је Приједлог нових Правила студирања на III циклусу студија Универзитета у Бањој Луци.

Размотрено је и закључивање Споразума о научној и просветно-културној сарадњи између Историјског института у Београду и Универзитета у Бањој Луци, а Проширени колегијум је размотрио и закључивања Споразума о научној и просветно-културној сарадњи између Института за савремену историју у Београду и Универзитета у Бањој Луци. 

Чланови Проширеног колегијума су информисани о учешћу Универзитета на 84. Међународном сајму предузетништва и иновација у Солуну. Представљена је и информација о комерцијалном смјештају гостујућих наставника и сарадника у ЈУ Студентски центар „Никола Тесла“ у Бањој Луци.

Прошрени колегијум је упознат и са информацијом о недавном учешћу Универзитета на 24. Међународном сајму књиге „Бања Лука 2019“.

Такође, Проширени колегијум је упознат и са активностима везаним за упис Универзитета у Бањој Луци и Универзитета у Источном Сарајеву у Државни регистар акредитованих високошколских установа у Босни и Херцеговини. 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/9314/unibl_logo_novi.png