Навигација
ViberX logo

Упис на курсеве цјеложивотног учења

Стипендије и програмиУниверзитет у Бањој Луци

У току је упис на курсеве у оквиру Програма цјеложивотног учења који ће бити организовани на Економском факултету Универзитета у Бањој Луци од 18. јануара - 16. фебруара 2019. године. 

Пријаве трају до 11. јануара 2019. године, а ријеч је о бесплатним курсевима који су стипендирани од стране Европске уније. По завршетку едукације полазницима курсева ће бити додијељени сертификати.

Универзитет у Бањој Луци је партнер у пројекту „Јачање капацитета за промјене у туризму на Западном Балкану: изградња компетенција за управљање културним насљеђем и културним туризмом - CULTURWB“, који је један од 147 пројеката одобрених за финансирање у оквиру Еразмус + пројеката. У реализацији CULTURWB пројекта учествује тринаест партнера из регије и ЕУ. 

У складу са циљевима пројекта, Економски факултет Универзитета у Бањој Луци већ другу годину за редом организује курсеве цјеложивотног учења, који у фокус стављају изградњу и унапређивање компетенција за квалитетно управљање културним насљеђем и културним туризмом и намијењени су образовању запослених у установама културе и заштите културног насљеђа, као и другим заинтересованим лицима. Фотографије и коментаре учесника првог циклуса курсева можете погледати 
овдје.

Након затварања конкурса за упис, кандидати ће бити обавијештени о резултатима уписа, даљим корацима и терминима предавања.  

Уколико сте заинтересовани за овај курс, пријавити се можете овдје.  
Све додатне информације можете добити путем електронске поште:jelena.rozic@unibl.org
Више информација погледајте овдје.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/8353/large_CULTURWB.jpg