Навигација
Viber

Презентација „Како до студија у САД?“

Стипендије и програмиУниверзитет у Бањој Луци

Презентација „Како до студија у Сједињеним Америчким Државама?“, коју организује EducationUSA, биће одржана 27. новембра 2018. године са почетком у 17:00 часова у Великом амфитеатру Технолошког факултета Универзитета у Бањој Луци.

Презентације је намијењена свим заинтересованим студентима основих, мастер и докторских студија, а након завршене презентације студенти ће имати могућност интеракције са водитељем презентације и постављања питања.

Водитељ презентације ће бити савјетница EducationUSA центра Бојана Лекић.

EducationUSA је дио мреже Министарства вањских послова Сједињених Америчких Држава коју чини преко 400 међународних савјетодавних центара за ученике/це и студенте/ице у преко 170 земаља. Ова мрежа промовише високо образовање у САД широм свијета, нудећи тачне, свеобухватне и актуелне информације о могућностима за студирање на акредитованим институцијама високог образовања у САД. 

Циљ EducationUSA центара у Босни и Херцеговини је да што више младих у нашој земљи буде информисано о раду и могућностима које пружа EducationUSA. Рад Центра подржавају Влада Републике Српске и Амбасада САД у Босни и Херцеговини. 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/8216/edu_usa.jpg