Навигација
Viber

Позив за подношење апликација за додјелу стипендија Владе Мађарске

Стипендије и програмиУниверзитет у Бањој Луци

У склопу Програма образовне и културне сарадње, за период 2014-2016, између Министарства цивилних послова БиХ и Министарства људских ресурса Мађарске, објављен је други позив за подношење апликација за додјелу стипендија у академској 2014/2015 години (други семестар).

Како је наведeно у позиву мађарског Balassi Института за стипендије, за академску 2014/15 годину (други семестар) доступне je укупно 45 стипендијa: 20 стипендија за I и II циклус студија из области агрикултуре и природних наука, 21 стипендија за I и II циклус студија техничких, технолошких и економских наука, те 4 стипендија за докторски студиј на енглеском језику из свих области студија.

Крајњи рок за доставу апликација електронским путем (на адресу: branka.avdibegovic@mcp.gov.ba ), је 09. новембар.

Пријаве обавезно треба послати и поштом до 10. новембра 2014. године (према поштанском жигу) на адресе: Balassi Institute, Hungarian Scholarship Board Office, 1519 Budapest Pf. 385, Hungary и Министарство цивилних послова БиХ, Сектор за образовање, Трг БиХ 3, 71000 Сарајево.

Апликације морају бити на енглеском језику. Непотпуне и неблаговремено достављене апликације неће бити узете у обзир, а крајњу селекцију апликација вршит ће мађарска страна.

COURSES FOR Bosnia-Herczegovina

STIPENDIUM HUNGARICUM SCHOLARSHIP PROGRAM

APPLICATION FORM (2014)

STIPENDIUM HUNGARICUM PROGRAM-en

STIPENDIUM HUNGARICUM PROGRAМ-ср


 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/3695/stipendium_hungaricum-2.png