Навигација
ViberX logo

Универзитет у Бањој Луци на сајму образовања у Новом Саду

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Универзитет у Бањој Луци (УНИБЛ) представио се публици 14. међународног сајма образовања ,,Путокази’’ одржаног у Новом Саду 4. и 5. марта 2020. године.

Проректор за научно-истраживачки рад и развој проф. др Горан Латиновић и виши стручни сарадник за издавачку дјелатност мр Душан Врућинић, представили су студијске програме Универзитета у Бањој Луци заинтересованим ученицима средњих школа и студентима који су посјетили сајам. Универзитет у Бањој Луци учествовао је на сајму у оквиру штанда Министарства за научно-технолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске, које је представљала помоћник министра за високо образовање Радмила Пејић. Штанд на којем је представљен Универзитет обишли су потпредседник Покрајинске владе Војводине и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице Михаљ Њилаш и покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић. 

Пријем у Ректорату Универзитета у Новом Саду

Проректор Латиновић је 4. марта 2020. године посјетио Ректорат Универзитета у Новом Саду, гдје су ректор проф. др Дејан Јакшић, и проректор за наставу проф. др Сања Подунавац-Кузмановић, угостили представнике четири руска универзитета из Нижњег Новгорода, као и представнике универзитета из Републике Српске.

Током пријема, анализирана је постојећа сарадња и разговарано о могућностима њеног проширења.      
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/9869/02.jpg
  • /uploads/attachment/vest/9869/01.jpg
  • /uploads/attachment/vest/9869/03.JPG
  • /uploads/attachment/vest/9869/04.JPG
  • /uploads/attachment/vest/9869/05.jpg