Навигација
ViberX logo

Представници УНИБЛ боравили на Универзитету у Поатјеу

Опште

У оквиру ЕРАЗМУС+ програма,   проф. др Жељка Бабић са Филолошког факултета и доц. др Сузана Готовац Атлагић са Природно-математичког факултета Универзитета у Бањој Луци, учествовале су на међународној седмици посвећеној обуци особља, коју је од 9. до 13. децембра 2019. године, организовала Канцеларија за међународну сарадњу Универзитета у Поатјеу (Француска).

Циљ радионице био је представљање партнерских универзитета, сумирање резултата досадашњег заједничког рада у оквиру постојећег пројекта, представљање програма мобилности студената и наставника, као и активности које је потребно предузети у циљу наставка и проширења постојеће сарадње међу партнерским универзитетима. Предложени су кораци за рад на пројекту Жан Моне, као и низ састанака на партнерским универзитетима који ће омогућити синергију научноистраживачког рада хуманистичких, природних и техничких наука у циљу провођења активности везаних за интернационализацију универзитета који су тренутно укључениџ у овај ЕРАЗМУС+ пројекат.

Домаћини на Универзитету у Поатјеу, заједно са Канцеларијом за међународну сарадњу, били су проф. др Сања Бошковић Данојлић и проф. др Фредерик Ришар.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/9618/zeljka-babic-suzana-gotovac-atlagic-01.jpg
  • /uploads/attachment/vest/9618/zeljka-babic-suzana-gotovac-atlagic-02.jpg