Навигација
ViberX logo

Јавни позив за феријални рад у СР Њемачкој у 2020. години

Стипендије и програмиУниверзитет у Бањој Луци

Отворен је Јавни позив у оквиру Програма феријалног рада студента у Савезној Републици Њемачкој у 2020. години којим је за студенте из БиХ одобрена квота од 150 студената, од чега се 48 мјеста односе на студенте из Републике Српске.

Агенција за рад и запошљавање Босне и Херцеговине и Завод за запошљавање Републике Српске позивају заинтересоване студенте да доставе пријаве за рад у СР Њемачкој током љетног распуста у 2020. години у оквиру Програма феријалног рада који се одвија у сарадњи са Савезном агенцијом за рад СР Њемачке.

На овај позив могу се јавити искључиво редовни студенти Универзитета који нису уписани у посљедњу годину студија. 
Више о осталим условима,начину подношења пријава, потребној документацији и критеријумима одабира кандидата можете пронаћи у приложеним документима, док се за додатна појашњења можете обратити Заводу за запошљавање Републике Српске, контакт особа Тања Маркуш (057-490- 823, tanja.markus@zzzrs.net).

Рок за слање пријава је сриједа, 23.1.2020. године.

Списак студената, чије ће пријаве на основу наведених критеријума бити одабране и прослијеђене Савезној агенцији за рад СР Њемачке, биће објављен на веб страници Завода: www.zzzrs.net у првој половини марта 2020. године.

Прилози:

Јавни позив за феријални рад студентима

Образац пријаве (Bewerbung)

Увјерење о упису на факултет (Immatrikulationsbeschinigung)

Летак о феријалном раду страних студената у СР Њемачкој 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/9648/large_reichstag.jpg