Навигација
ViberX logo

Јавни позив за особље Универзитета у Бањој Луци – Еразмус размјена са Универзитетом Аристотел у Солуну

Стипендије и програмиУниверзитет у Бањој Луци

У оквиру ЕРАЗМУС+ програма – кредитна мобилност – расписан је конкурс за особље Универзитета у Бањој Луци.

Доступна је једна стипендија за обуку (staff training), у трајању од 5 дана (+ 2 дана пута), на Аристотел Универзитету у Солуну (Грчка). Обука (staff training) је отворена за административно особље или за наставно особље које ће током размјене да стиче нова знања и вјештине. Размјена се мора обавити између 15. јануара и 30. марта 2020. године.

ИЗНОС СТИПЕНДИЈЕ:
•    дневна стипендија у износу од 165,00 ЕУР (за трошкове живота),
•    путни трошкови до износа од 275,00 ЕУР,
•    виза, дозвола за боравак и осигурање нису обухваћени овом стипендијом, те је стипендиста дужан да ове трошкове сноси сам.

АПЛИКАНТИ:
На конкурс се могу пријавити чланови особља Универзитета у Бањој Луци.

ДОКУМЕНТИ:
За конкурс је потребно доставити:
1. CV у Europass формату са библиографијом
2. Приједлог Уговора о размјени са детаљним планом размјене (за детаље се обратити Координатору за академску мобилност на матичном факултету)
3. Позивно писмо, које није обавезно, али даје предност кандидату над другим кандидатима. За позивно писмо обратити се ECTS координатору жељеног факултета / одсјека  или административне службе на Аристотел универзитету. Листа ECTS координатора налази се на сајту: https://eurep.auth.gr/en/coordinators/international 

ПРИЈАВА:
Сву тражену документацију потребно је доставити Координатору за међународну сарадњу Филозофског факултета Славици Тутњевић, поштом или лично, у канцеларију 109. Координатор ће све пријаве доставити комисији, која ће у року од 5 дана по затварању конкурса донијети одлуку о номинацији. За све додатне информације обратити се на адресу електронске поште: slavica.tutnjevic@ff.unibl.org 

Рок за достављање документације је до 10. 10. 2019. године до 16:00 сати.

ЛИНКОВИ:
•    о Универзитету: http://www.auth.gr/en
•    информације о визи, смјештају и осигурању: https://eurep.auth.gr/en
•    о Еразмус канцеларији https://www.auth.gr/en/erasmus

ПОСТУПАК ОДАБИРА:
1.    По завршетку конкурса, комисија за одабир кандидата са Универзитета у Бањој Луци ће извршити провјеру подобности пристиглих пријава.
2.    Одобрене пријаве ће бити послане партнерском ЕУ универзитету као номинације.
3.    ЕУ универзитет одлучује о финалној селекцији кандидата према броју доступних стипендија намијењених за Универзитет у Бањој Луци.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/9283/thessaloniki_logo.png