Навигација
ViberX logo

Велико интересовање за бесплатно правно савјетовање

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Бесплатно правно савјетовање ''Систем интерних финансијских контрола у јавном сектору Републике Српске'', одржано 14. маја 2019. године на Правном факултету Универзитетау Бањој Луци, окупило је око 100 учесника.

Сама тема овог савјетовања је била подијељена у три подтеме.

Тако је Драгољуб Накић, руководилац Централне јединице за хармонизацију финансијског управљања и контроле и интерне ревизије у Министарству финансија Републике Српске, говорио на подтему ''Основ, значај и функција система интерних финансијских контрола у јавном сектору Републике Српске''. Проф. др Остоја Травар, говорио је на подтему  ''Финансијско управљање и контрола/ Обавезе пословног субјекта у јавном сектору у вези финансијског управљања'', а доц. др Весна Новаковић, координатор за успостављање система финансијског управљања и контрола у Министарству просвјете и културе Републике Српске, водила је радионицу ''Припремање мапе пословних процеса''.

Такође, још једно бесплатно савјетовање на тему ''Радни односи државних службеника у Републици Српској'' одржава се 15. маја 2019. године на Правном факултета.

Организатор ових догађаја је ''Параграф Лекс''.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/8906/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8_%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B5%D1%82__1_.jpg