Навигација
ViberX logo

Информација са сједнице Проширеног колегијума

Сједнице Проширени колегијумУниверзитет у Бањој Луци

На сједници Проширеног колегијима Универзитета у Бањој Луци, 8. маја 2019. године размотрен је Приједлог висине школарине за упис студената у прву годину свих циклуса на студијским програмима на Универзитету у Бањој Луци у академској 2019/2020. години.

Колегијум је размотрио и Приједлог за сарадњу између 'Info Media Group'' d.o.o. Бања Лука и Универзитета у Бањој Луци.
Члановоима Колегијума је представљена и информација о одобреним CEEPUS мрежама, као и Информација о листи факултета који су именовали Erasmus+ пројектне тимове. Детаљно је представљена и Информација о листи факултета који су унијели уговоре о сарадњи у Модул међународна сарадња.

Проф. др Радослав Гајанин, ректор Универзитета у Бањој Луци, информисао је декане о активностима Четвртог ректорскогфорума који је недавно одржан у Подгорици. 

Немања Бабић, предсједник Студентског парламента Униврзитета у Бањој Луци и Уније студента РС, информисао је Колегијум о успјешно реализованим активностима у процесу формирања новог сазива Уније студената. Бабић се захвалио и руководству Универзитета и организационих једница на несебичној подршци у организацији манифестације ''Дани студената Универзитета у Бањој Луци''.

Било је ријечи и о процесу акредитације студијских програма и реакредитацији Универзитета, као и о активностима на промоцији Универзитета и организационих јединица.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/8880/unibl_logo_novi.png