Навигација
ViberX logo

Одржан састанак координатора Алумни центра

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

На састанку координатора  Алумни центра Универзитета у Бањој Луци, 5. јула 2018. године, размотрен је Акциони план и предстојеће активности на пољу промоције овог центра.

На састанку у просторијама Ректората, проф. др Горан Латиновић, проректор на научноистраживачки рад и развој Универзитета,  поздравио је присутне, представио мисију и циљеве Алумни центра, те указао на обавезе координатора Алумни центра.

Ђорђе Стојисављевић, ма, виши стручни сарадник – програмер презентовао је апликацију центра (alumni.unibl.org), али и објаснио процес регистрације чланова.

Иначе,  састанк је организовала Канцеларија проректора за научноситраживачки рад и развој Универзитета у сарадњи са Универзитетским рачунарским центром.

Центар има за циљ да повеже све оне  који су дипломирали, магистрирали или докторирали на нашем Универзитетум. Управо ће они на овај начин успотавити и одржати везу са са факултетом и Универзитетом у Бањој Луци. Такође циљ је да се оствари сарадња са институцијама у којим су бивши студенти запослени, и да се организују округли столови и  сл, а све то на обострану корист и задовољство.

У Алумни центар могу се учланити сви који су дипломирали, магистрирали или докторирали на Универзитету у Бањој Луци.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7859/slika2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7859/slika4.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7859/slika1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7859/slika3.jpg