Навигација
ViberX logo

Позив за учешће у пилот програму

Наука и развојУниверзитет у Бањој ЛуциОпште

У оквиру пројекта „Изврсност у управљању пројектима у области истраживања, друштвених и технолошких иновација" (енг. Excellence in research, social and technological innovation project management - Excellence-in-ReSTI), развијен је пилот програм са едукацијским модулима из области управљања пројектима и иновацијама.

Тренутно је отворен позив за пријаве за учешће у првом кругу програма са роком за пријаве 31. мај 2018. године. Организатори нуде могућност и претходне онлајн инфо-сесије 20. април 2018. године за потенцијалне учеснике како би добили што више информација прије саме пријаве за учешће у програму. Рок за пријаву на инфо сесију је 18. април 2018. године.

Више детаља и услови за пријаву на програм едукације доступни су на: http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/excellence-in-resti/section/call-for-applicants

Циљ пројекта је понудити савјете, како теоријске тако и практичне, у области управљања пројектима, те методе и алате који су специфично креирани за потребе Дунавског региона и специфичне регионалне изазове. Пројекат је примарно фокусиран ка пројект менаџерима (у раној фази каријере) у области истраживања, друштвених и технолошких иновација, те ка младим свршеним студентима који по први пут аплицирају за транснационалне и мултукултурне пројекте у оквиру Дунавског региона.


 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7577/logo__1_.png