Навигација
ViberX logo

Делегација Балканског клуба посјетила Универзитет

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Делегација престижног Балканског клуба Московског државног института за међународне односе Министарства иностраних послова Русије (МГИМО МИД РФ), посјетила је 2. новембра 2017. Универзитет у Бањој Луци (УНИБЛ)

Проф. др Милан Матаруга, ректор УНИБЛ и проф. др Биљана Антуновић, проректорица за међународну сарадњу УНИБЛ, у пратњи сарадника са гостима су разговарали и о могућностима свеобухватне сарадње у области научноистраживачке дјелатности.

Такође, разговарало се о могућoj размјени студената и наставника, међууниверзитетској сарадњи као и о унапређењу и јачању других видова сарадње.

Са делегацијом се разговарало о пријатељским везама, али и о подршци инвеститорима и  економском развоју Републике Српске.

У делегацији Клуба били су Живан Јовашевић, предсједник Балканског клуба Московског државног иниститута, Данијил Чугунов, предсједавајући Балканског клуба овог Института, Ирина Фролова, руководилац информативног одјељења Балканског клуба и Владимир Токтајев, руководилац научног одјељења при Институту.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7051/IMG_8413.JPG
  • /uploads/attachment/vest/7051/IMG_8414.JPG
  • /uploads/attachment/vest/7051/IMG_8433.JPG
  • /uploads/attachment/vest/7051/IMG_8438.JPG