Навигација
ViberX logo

Позив за наставнике, сараднике и студенте Универзитета у Бањој Луци за промоцију успјешних научно-истраживачких и умјетничких активности и резултата

Наука и развојОпште

С циљем промоције научно-истраживачких и умјетничких активности и успјеха наставника, сарадника и студената на Универзитету у Бањој Луци, ректор и проректори Универзитета покрећу циклус „Приче за примјер“. Идеја водиља јесте да се кроз приче, интервјуе, видео-материјале промовише научно-истраживачки и умјетнички рад наставника, сарадника и студената на Универзитету, видљив кроз резултате научних истраживања, научно-истраживачких, развојних и умјетничких пројеката, објављене радове у међународно референтним часописима, објављене монографије (нарочито код међународних издавачких кућа), добијене награде за допринос науци/умјетности и друге награде, те друге видове активности. На овај начин промовишемо изврсност на Универзитету и подстичемо наставнике, сараднике и студенте да даље развијају своје научно-истраживачке активности и умјетнички рад. Истовремено промовишемо и саму науку и умјетнички рад чиме се подстичу нове генерације младих да се опредијеле за бављење науком и научно-истраживачким и умјетничким радом.

У складу горе наведеним, позивамо све заинтересоване наставнике, сараднике и студенте Универзитета у Бањој Луци који желе да представе свој успјех и успјех свог истраживачког/умјетничког тима широј јавности, да попуне формулар доступан путем сљедеће повезнице: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYiRoF0dlBARK6NWLzM1cxHlA2hsEQ4QAfiO6Pe2BWrCYQ5Q/viewform

након чега ће вас контактирати сарадници проректора за научно-истраживачки рад и развој Универзитета. Позив је стално отворен.

„Приче за примјер“ ће бити објављиване најмање једном мјесечно путем веб странице Универзитета у Бањој Луци у различитим форматима: чланци, интервјуи, видео-записи и сл. 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6679/unibl.jpg