Навигација
ViberX logo

Шести међународни симпозијум АГРОРЕС 2017 и 22. савјетовање инжењера пољопривреде РС

Наука и развојУниверзитет у Бањој ЛуциОпште

У организацији Пољопривредног факултет Универзитета у Бањој Луци од 27. фебруара до 2. марта 2017. биће одржан  6. међународни симпозијум пољопривредних наука АГРОРЕС 2017 и 22. савјетовање инжењера пољопривреде Републике Српске.

Наведене догађаје Пољопривредни факултет организује у сарадњи у са Биотехничким факултетом Универзитета у Љубљани, Пољопривредним факултетом Универзитета у Новом Саду, Међународним центром за напредна пољопривредна истраживања у Медитерану - Медитерански пољопривредни институт MAI Бари и Институтом за генетичке ресурсе Универзитета у Бањој Луци.

Међународни симпозијум представља значајан допринос развоју пољопривреде Републике Српске који се огледа и кроз могућност практичне примјене домаћих и иностраних искустава и достигнућа у различитим областима пољопривредне производње. На Симпозијуму ће бити саопштено око 130 радова из преко 20 земаља.

Поред тога  биће организован округли сто на тему квалитета сертификованих производа као ефикасног алата за рурални развој и одрживу пољопривреду.

Више информација у прилогу и на веб страници Симпозијума www.agrores.org.

Програм рада - енглески


Други позив

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6216/logo_2017_godina_ispod.png