Навигација
ViberX logo

Извјештај о оцјени и подобности теме и кандидата за израду магистарске тезе Александре Вујмиловић

Магистарски радовиФакултет физичког васпитања и спорта

НАУЧНО – НАСТАВНОМ  ВИЈЕЋУ
ФАКУЛТЕТА ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА И СПОРТА
УНИВЕРЗИТЕТА У БАЊА ЛУЦИ

ИЗВЈЕШТАЈ О ОЦЈЕНИ И ПОДОБНОСТИ ТЕМЕ И КАНДИДАТА ЗА ИЗРАДУ МАГИСТАРСКЕ ТЕЗЕ

ПОДАЦИ О КОМИСИЈИ

На сједници Наставно-научног вијећа Факултета Физичког васпитања и спорта Универзитета у Бања Луци, одржаној 08.05.2012. године, донесена је Одлука бр. 11/3.531–2–1/12 о именовању Комисије за оцјену подобности теме под насловом ''РЕЛАЦИЈЕ ТЈЕЛЕСНИХ ДИМЕНЗИЈА И СПЕЦИФИЧНИХ МОТОРИЧКИХ СПОСОБНОСТИ ОДБОЈКАШИЦА-КАДЕТКИЊА У ОДНОСУ НА ИГРАЧКУ ПОЗИЦИЈУ'' и кандидата Александре Вујмиловић, за израду магистарске тезе. Именована је Комисија у сљедећем саставу:

1. др Борко Петровић, доцент, ужа научна област Кинезиологија у спорту, Факултет физичког васпитања и спорта Универзитета у Бања Луци, предсједник Комисије.
2. др Бојан Гузина, доцент, ужа научна област Кинезиологија у спорту, Факултет физичког васпитања и спорта Универзитета у Бања Луци, члан.
3. др Душан Перић, редовни професор, ужа научна област Кинезиологија, Факултет за спорт и туризам, Нови Сад, члан.

Кандидат Александра (Милорад) Вујмиловић је Научно–наставном вијећу Факултета физичког васпитања и спорта Универзитета у Бања Луци, дана 25.04.2012. поднијела пријаву за израду магистарске тезе. Након детаљног прегледа Пријаве магистарске тезе, биографије и библиографије кандидата Александре Вујмиловић, Комисија Научно-наставном вијећу Факултета физичког васпитања и спорта Универзитета у Бања Луци подноси

Извјештај о оцјени и подобности теме и кандидата за израду магистарске тезе Александре Вујмиловић