Навигација
ViberX logo

Позив на радионицу: "Nuclear Human Resource (HR) Development workshop -reference 2012-IET-A-05"

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Обавјештавамо вас да ће 27. и 28. септембра 2012. године Здружени истраживацки центар Европске комисије (JRC) организовати радионицу на тему "Nuclear Human Resource (HR) Development in the EU new Member States/(potential) (candidate) countries”, која ће се одржати у Истанбулу,Турска.
Тема радионице се односи на значај развоја система мониторинга управљања људским ресурсима кроз универзитете као и потребе од стране корисника нуклеарних система. На радионици ће бити презентована Европска иницијатива EHRO-N, те дискутовано о могућностима даље сарадње и резултатима прве радионице која је одржана 2011. године. Такође, посебна пажња ће бити посвећена шеми Европског кредитног система за стручно образовање и тренинг (ECVET) као импликацијама за сектор нуклеарне енергије.
Потенцијални апликанти који су заинтересовани за радионицу требало би да раде у области развоја људских ресурса или образовања и тренинга у сектору нуклеарне енергије те да долазе из области индустрије/ регулаторних тијела/ испоручилаца услуга (или било који други корисник нуклеарних система), затим, са универзитета или области политике.

Фокус радионице је на:
1. Новим земљама чланицама ЕУ
2. Земљама кандидатима
3. Потенцијалним кандидатима за чланство у ЕУ
4. FP7 придруженим чланицама

Крајни рок за пријаву учесника је 01.07.2012. године.

Више информација на линку:
http://ec.europa.eu/dgs/jrc/downloads/enlargement/eia2012/2012-iet-a-05.pdf

Такође можете аплицирати на адресу
jrc-enlargement@ec.europa.eu користећи шифру са горњег линка EHRO-N

Вијест преузета са www.ncp.ba