Навигација
ViberX logo

Љетни Универзитет у Букурешту

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

Љетни Универзитет у Букурешту је међународни академски и културни догађај који траје двије седмице. Организују га Студенски Сенат под окриљем Економских наука ASE Универзитета у Букурешту у сарадњи са пословним, медијским и непрофитним организацијама. 
Укупно 55 студената из цијелог свијета ће учествовати на осмом издању овогодишњег љетног универзитета у периоду од 12.08. до 26.08. 2012. године. Тема љетне школе је креативност и иновација за будуће бизнисе. Љетна школа укључује и продужени викенд истраживања дестинација које организатори изаберу за слободно вријеме.
Постоје три могућности за аплицирање на Љетни универзитет. Зависно од типа апликације који се изабере, потребно је послати документе службенику за одабир кандидата на:

application@bsu.ase.ro

Потребни документи  за стандардн апликацију су апликациони формулар и curriculum vitae (Euro Pass format)
Укупни трошкови: 530 евра
Рок за пријаву: 24. јуни 2012. године


Студенти који изаберу стандардну апликацију ће добити одговор у року од седам дана од дана пријема апликације. Могуће је остварити дјелимично покриће трошкова као и пуну стипендију.

За дјелимично покриће трошкова потребно је доставити:
-Апликациони формулар
- Curriculum vitae (Euro Pass format)
- Писмо намјере (зашто бисте требали бити прихваћени за BSU 2012, шта мислите како ће вам искуство из Букурешта користити у будућности, зашто вам је потребна дјеломична покривеност трошкова - максимално 500 ријечи)
Трошак: 265 евра
Рок за пријаву: 25. јуни 2012. године


За пуну стипендију потребно је доставити:

Потребни документи:

- Апликацијски формулар
- Curriculum vitae (Euro Pass format)
- Писмо намјере (зашто бисте требали бити прихваћени за BSU 2012, што мислите како ће вам искуство из Букурешта користити у будућности, зашто требате пуну покривеност трошкова, максимално 500 ријечи)
- Есеј на задано тему који не смије имати више од 800 ријечи, треба се користити фонт Times New Roman, величина 12, размак 1,5.

Рок за пријаву: 15. јуни 2012. године

Десет најбољих апликација  ће добити право на покривање пуних трошкова. Студенти који аплицирају за пуну стипендију а не успију је добити, ће добити попуст од €50 за апликацију за дјелимично покриће трошкова (уколико апликација буде прихваћена) Љетни универзитет (независно од врсте апликације коју је кандидат изабрао) укључује школарину, смјештај (становање + 3 оброка дневно), један продужени излет, материјале и пакет добродошлице (који ће се добити по доласку). Љетним универзитетом нису обухваћени трошкови превоза које студенти требају сами сносити.

Контакт: application@bsu.ase.ro

 
Вишео програм на сљедећем линку:
 
http://bsu.ase.ro/en/ и http://www.bsu.ase.ro/en/index.php/bsu-2012/applications