Навигација
ViberX logo

ЉЕТНИ УНИВЕРЗИТЕТ ТУЗЛА – ЉУТ 2012

Универзитет у Бањој ЛуциОпште

ЉЕТНИ УНИВЕРЗИТЕТ ТУЗЛА – ЉУТ 2012
20. – 28. 06. 2012.

 

Универзитет у Тузли позива на традиционалну манифестацију Љетни Универзитет Тузла - ЉУТ 2012 , која ће се одржати у периоду 20. – 28. јуни 2012. године у Тузли, Босна и Херцеговина. Централна тема овогодишњег ЉУТ-а је Докторски студиј као аспект интернационализације универзитета , која ће окупити бројне стручњаке из земље и региона.

Љетни Универзитет Тузла основан је 1996. године с циљем промовисања културне размјене и академске изврсности у подручју у којем су се увелико осјећале посљедице рата. Од самог оснивања ЉУТ окупља стручњаке и студенте из земље и иностранства, стварајући широку мрежу ентузијаста који настављају сарађивати и након ове манифстације. Велики избор курсева и предавања који држе еминентни професори и предавачи у стимулирајућој академској средини свакако су гаранција богатог искуства академске и културне размјене.

Поред бројних курсева, семинара, округлих столова, конференција и радионица организованих у оквиру ЉУТ-а, а које за циљ имају размјену информација и акумулацију знања, манифестација нуди и јединствену прилику да упознате регију Тузле, али и цијелу БиХ, кроз разноврсни програм ваннаставних активности које укључују спортске активности, плесне догађаје и екскурзије.

За додатна питања обратити се Уреду за међууниверзитетску и међународну сарадњу Универзитета у Тузли на контакт телефон: +387 35 300 526; тел/факс: +387 35 300 528 или

international@untz.ba

Dr.sc. Менсура Ашчерић, ван.проф.

Проректорица за међууниверзитетску и међународну сарадњу

Универзитета у Тузли