Navigacija
Viber X logo

Na Tehnološkom fakultetu održana dvodnevna radionca

Opšte

Radionica „Learning and encouraging students of technical sciences to participate in European exchange programs„ održana je 3. i 4. oktobra 2019. godine na Tehnološkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Dvodnevna radionica je okupila veliki broj učesnika, kako studenata i nastavnika tehničkih nauka sa Univerziteta u Banjoj Luci, tako i studenata iz zemalja u regionu. Predavači radionice bili su studenti i nastavnici iz zemlje i regiona koji su već učestvovali u razmjenama, kao i predstavnici institucija, agencija i fondacija koje pružaju mogućnosti razmjena i studentskih praksi u Evropskim zemljama. Pored korisnih informacija o samom postupku prijave na Evropske programe razmjene (Erazmus+, Marija Sklodovska-Kiri…), predavači su sa učesnicima podijelili svoja lična iskustva o odlasku u inostranstvo i znanjima stečenim tokom razmjene.

Radionica je održana u okviru realizacije WBAA (Western Balkans Alumni Association) projekta. Inače, riječ je o projektu čiji je koordinator dr Borislav Malinović, vanredni profesor Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9365/tf-unibl-radionica-01.jpg
  • /uploads/attachment/vest/9365/tf-unibl-radionica-02.jpg
  • /uploads/attachment/vest/9365/tf-unibl-radionica-03.jpg