Navigacija
Viber X logo

Erazmus+ stipendije za razmjenu osoblja na Viljnus koledžu tehnologije i dizajna

Stipendije i programiUniverzitet u Banjoj Luci

U okviru Erazmus+ programa – kreditna mobilnost – raspisan je konkurs za osoblje Univerziteta u Banjoj Luci na Viljnus koledžu tehnologije i dizajna u Litvaniji.

Dostupne su dvije stipendija za razmjenu nastavnog osoblja, u trajanju od 5 dana (+ 2 dana puta), Konkurs je otvoren za nastavno osoblje koje će tokom razmjene da stiče i prenosi nova znanja i vještine. Razmjena će se obaviti između 11. novembra i 15. novembra 2019. godine.

Iznos stipendije:
•    dnevna stipendija u iznosu od 140,00 evra (za troškove života),
•    putni troškovi do iznosa od 275,00 evra,
•    viza, dozvola za boravak i osiguranje nisu obuhvaćeni ovom stipendijom, te je stipendista dužan da ove troškove snosi sam.
 
Aplikanti:
Na konkurs se mogu prijaviti članovi nastavnog osoblja Univerziteta u Banjoj Luci.
 
Dokumenti:
Za konkurs je potrebno dostaviti:
1.    CV sa bibliografijom
2.    Prijedlog Ugovora o razmjeni sa detaljnim planom razmjene (za detalje se obratiti Koordinatoru za akademsku mobilnost na matičnom fakultetu)
3.    Pozivno pismo, koje nije obavezno, ali daje prednost kandidatu nad drugim kandidatima. Za pozivno pismo obratiti se međunarodnom koordinatoru za Erazmus saradnju željenog fakulteta / odsjeka  ili administrativne službe na Viljnus koledž tehnologije i dizajna. Lista koordinatora nalazi se na sajtu: https://en.vtdko.lt/index.php/contacts
 
Prijava:
Svu traženu dokumentaciju potrebno je dostaviti Koordinatoru za međunarodnu saradnju Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci doc. dr Goranu Vučiću, poštom ili lično. Koordinator će sve prijave dostaviti komisiji, koja će u roku od 5 dana po zatvaranju konkursa donijeti odluku o nominaciji. Za sve dodatne informacije obratiti se na adresu elektronske pošte: goran.vucic@tf.unibl.org

Rok za dostavljanje dokumentacije je do 21. 10. 2019. godine do 16:00 časova.
 
Linkovi:
    o Koledžu: https://en.vtdko.lt/
    informacije o vizi, smještaju i osiguranju: https://en.vtdko.lt/index.php/news/useful-information
 
POSTUPAK ODABIRA:
1.    Po završetku konkursa, komisija za odabir kandidata sa Univerziteta u Banjoj Luci će izvršiti provjeru podobnosti pristiglih prijava.
2.    Odobrene prijave će biti poslane partnerskom EU univerzitetu kao nominacije.
3.    EU univerzitet odlučuje o finalnoj selekciji kandidata prema broju dostupnih stipendija namijenjenih za Univerzitet u Banjoj Luci.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9386/Vilnius_College_of_Technologies_and_Design_Lithuania.jpg