Navigacija
Viber X logo

Radionica ''Data vizualcizacija''

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Radionica ''Data vizualcizacija'' biće održana 5. marta 2019. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Kako su najavili organizatori, ova radionca će biti održana u vremenu od 16.00 do 19.00 časova u Računarskoj sali Ekonomskog fakulteta (Sala 301).

Radionicu koja je namijenjena učenicima srednjih škola i studentima, vodi Dragana Preradović, ma, viši asistent i doktorand iz Poslovne informatike na Korvinus univerzitetu u Budimpešti.

''Upoznaćemo vas sa novim tipovima grafikona i prikazivanja podataka u programskom jeziku R koji je izuzetno popularan među studentima i istraživačima današnjice. Saznaćete kako da grafički predstavite tekst, geografske podatke i još mnogo toga'', navodi se u pozivu i naglašava da je poželjno ali ne i obavezno iskustvo u oblasti primjene informacionih tehnologija.

Radionicu organizuje Centar za razvoj karijere u saradnji sa Laboratorijom za elektronsko poslovanje Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci a ista se e realizuje u sklopu projekta "Fabrika znanja" podržanog od strane Ambasada SAD-a. 

Prijave su moguće putem sljedećeg linka.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8521/Data_fb_post__1_.jpg