Navigacija
Viber X logo

ERAZMUS+  stipendija za razmjenu studenata

Stipendije i programiUniverzitet u Banjoj Luci

U okviru ERAZMUS+ programa – kreditna razmjena – raspisan je konkurs za studente prvog ciklusa studija za odlazak na razmjenu na Univerzitet u Opoleu (Poljska). 

Dostupna je jedna (1) stipendija za studente Studijskog programa engleskog jezika i književnosti Filološkog fakulteta u Banjoj Luci. Trajanje razmjene je pet (5) mjeseci, u periodu od 18. februara do 17. jula 2019. godine. 

Iznos stipendije: 800 evra mjesečno + putni troškovi izračunati u skladu sa pravilima Univerziteta u Opoleu: vidjeti na linku: http://hello.uni.opole.pl/wp-content/uploads/2018/09/Wysokosc-stawek-KA107-2018.pdf.

Aplikanti: na konkurs se mogu prijaviti studenti svih godina prvog ciklusa studija Studijskog programa engleskog jezika i književnosti Filološkog fakulteta u Banjoj Luci. 

Dokumenti: Za konkurs je potrebno dostaviti sljedeće dokumente: 
1.    Biografija kandidata na engleskom  (preporučuje se korišćenje modela Europass);
2.    Motivaciono pismo na engleskom ili srpskom jeziku 
3.    Kopija prve stranice indeksa kao i kopije stranica sa podacima o upisu u tekuću godinu studija te položenim ispitima 
4.    Prijedlog Ugovora o učenju (spisak predmeta koje student namjerava da pohađa u periodu mobilnosti koji se može pronaći na http://hello.uni.opole.pl/study/) koji potpisuju student i akademski koordinator za međunarodnu razmjenu studenata i osoblja Filološkog fakulteta (Prilog: Obrazac Ugovora o učenju).

Prijava: Svu traženu dokumentaciju potrebno je dostaviti koordinatoru za međunarodnu saradnju Filološkog fakulteta elektronskom poštom na e-adresu: milica.josic-milinovic@flf.unibl.org.

Rok za dostavljanje dokumentacije je 21. decembar 2018. godine u 12 časova.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8289/%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D1%83%D1%81.png