Navigacija
Viber X logo

Program Horizon 2020: Poziv za dostavljanje projektnih prijedloga

Univerzitet u Banjoj LuciOpštePozivi za prijavu projekata

Otvoren je Poziv za dostavljanje projektnih prijedloga u okviru programa Horizon 2020, a koji realizuje Evropski savjet za istraživanje.

Cilj Poziva je da omogući podršku naučnicima (Principal Investigator) koji se nalaze u fazi kada započinju samostalnu istraživačku karijeru, na način da će imati priliku za usavršavanjem u nekoj od naučno-istraživačkih institucija (Host institution) koje će takođe biti odabrane u okviru ovog poziva. 

Osobe koje namjeravaju da apliciraju moraju da dokažu da su spremne za nezavisno istraživanje, te da dokažu da posjeduju minimalno jednu sopstvenu istraživačku publikaciju.

U vezi sa naprijed navedenim, aplikanti iz Republike Srpske imaju mogućnost da apliciraju i kao samostalni istraživači, ali i ako organizacije domaćini.

Detaljnije informacije o samom pozivu možete pronaći putem sljedeće internet stranice https://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/erc-2019-stg.html,  kao i prilogu.

Takođe, ukoliko se odlučite za apliciranje u okviru predmetnog poziva, molimo vas da o tome obavijestite Ministarstvo za ekonomske odnose i regionalnu saradnju, na adrese elektronske pošte b.vicanovic@meoi.vladars.net  d.telic@meoi.vladars.net; j.saraba@meoi.vladars.net.

Za dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 051/339-415 i 051/339-715.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8008/H-2020-1080x630.jpg