Navigacija
Viber X logo

Javni konkurs za sufinansiranje međunarodne razmjene studenata i akademskog osoblja

KonkursiUniverzitet u Banjoj Luci

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske raspisalo je Javni konkurs za sufinansiranje međunarodne razmjene studenata i akademskog osoblja 2018. godine onih kandidata koji razmjenu započinju u 2018. godini.

Konkrus je raspisan za odlazak redovnih studenata prvog, drugog i trećeg ciklusa studija sa javnih visokoškolskih ustanova iz Republike Srpske radi studiranja na VŠU u inostranstvu, kao i radi obavljanja stručne studentske prakse u inostranstvu.

Takođe, konkrus je raspisan za odlazak akademskog osoblja sa javnih VŠU iz Republike Srpske u inostranstvo radi obrazovnog i/ili naučno-istraživačkog, odnosno kulturno-umjetničkog rada na VŠU i/ili naučno-istraživačke, odnosno kulturno-umjetničke ustanove u inostranstvu.

Ovaj konkurs je raspisan i za dolazak studenata prvog, drugog i trećeg ciklusa studija sa akreditovanih visokoškolskih ustanova iz inostranstva radi studiranja na javnim VŠU u Republici Srpskoj, kao i radi obavljanja stručne studentske prakse na javnim VŠU i/ili naučno-istraživačkim ustanovama, odnosno kulturno-umjetničkim ustanovama u Republici Srpskoj.

Konkuras se odnosi i na  dolazak akademskog osoblja sa akreditovanih VŠU iz inostranstva radi obrazovnog i/ili naučno- istraživačkog, odnosno kulturno-umjetničkog rada na javnim VŠU i/ili naučno-istraživačkim, odnosno kulturno-umjetničkim ustanovama u Republici Srpskoj.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se lično ili poštom na adresu: „Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, Resor za visoko obrazovanje, Trg Republike Srpske 1, Banja Luka, sa naznakom ''Javni konkurs za međunarodnu razmjenu studenata i akademskog osoblja''.

Javni konkurs biće objavljen u dnevnom listu ''Nezavisne novine'' kao i na Portalu Vlade Republike Srpske, stranica Ministarstva prosvjete i kulture: www.vladars.net

Ovaj konkurs ostaje otvoren 45 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu ''Nezavisne novine''.

Detalje konkursa pročitajte ovdje, a sva potrebna dokumenta možete preuzeti ovdje (Prilog 1, Prilog 2, Prilog 3, Prilog 4)
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7489/%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D1%80%D1%81-%D0%B7%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0.jpg